Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/x8csmbio/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/x8csmbio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/x8csmbio/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/x8csmbio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/x8csmbio/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/x8csmbio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/x8csmbio/public_html/index.php on line 177Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/x8csmbio/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/x8csmbio/public_html/system/library/currency.php on line 45 BIO Medical Estetic
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 
Visitor Counter
03369210
 

BIO Medical Estetic

Stim cu totii ca pielea absoarbe tot ce aplicam pe ea. Este important cum o ingrijim. Suntem invadati de o gama mare de produse cu preturi accesibile, dar care contin o multime de chimicale care, in timp, fac atat de mult rau pielii noastre. 
Cu ceea ce ne spalam este la fel de important ca si ceea ce mancam. Cosmetica BIO revine la proprietatile binefacatoare ale naturii.

Am ales sa cream aceste produse naturale, avand ca ingredient de baza laptele de capra, pentru a rezolva unele probleme cu care noi insine ne-am confruntat. Fiica mea a avut unele probleme ale pielii, probleme constand in aparitia unor eczeme, care s-au accentuat prin utilizarea sapunurilor obtinute prin procese chimice. Astfel, am produs sapunul cu lapte de capra, care a eliminat aceste probleme ale pielii, si care are de asemenea numeroase efecte benefice asupra acesteia. 
A urmat crearea samponului cu lapte de capra si a celui cu galbenele, care ofera hidratare si ingrijire intr-un mod natural parului.

Sortare după:
Sampon Bio Protect cu lapte de capra
Sampon Bio Protect cu lapte de capra
Bio Protect Sampon cu Galbenele
Bio Protect Sampon cu Galbenele
Sapun Bio Protect cu lapte de capra
Sapun Bio Protect cu lapte de capra
Bio Protect Gel de dus cu lapte de capra si galbenele
Bio Protect Gel de dus cu lapte de capra si galbenele